Alla inlägg under juli 2007

Av Sofie - 22 juli 2007 18:46

Efter förra inlägget gick vi ut direkt. Va ute på gården och lekte men det var inga andra ute, va väl för tidigt (8.20)... Efter en stund gick vi en promenad med vagnen, började med att gå parksidan runt sedan fortsatte vi till solsidan. Liam somnade och jag satte mig på ångbåtsbryggan och läste i min bok, supermysigt! När Liam sedan vaknade lekte vi vid strandkanten innan vi började vår vandring hem. När vi kom hem tittade jag på klockan för första gången och såg då till min förvåning att vi hade varit ute i tre timmar!

Liam och jag åt lite melon och sedan åkte vi alla tre iväg för att köpa grind till trappen, ett måste just nu:-)

Vi var också in på Mio och Folkhemmet och kollade på soffor, men dom vi verkligen vill ha är antingen för djupa eller för breda för att passa in i rummet, suck:-(

När vi kom hem igen fortsatte vi med vår utelek, Liam är fortfarande ute, det är väl snart dags att komma in för att bada och sedan gå och lägga sig.

Jag har så ont i halsen, vägrar att ge med sig, plus att jag känner mig väldigt trött så det hade varit mysigt att få ligga i soffan med lite godis och en bra film. Hoppas det blir så;-) 

Av Sofie - 22 juli 2007 08:19

...Sabina som idag fyller 22 år! Hoppas du får en trevlig födelsedag borta på Island, vi har ju lite svårt att komma över på tårta;-)

Av Sofie - 22 juli 2007 08:18

Liam behagade att vakna supertidigt idag (igen...) så vi är redan klara för att se vad dagen har att erbjuda! Går väl ut en sväng nu skulle jag tro.

Vet inte vad vi ska hitta på idag, vi får väl höra med Mattias om han har något förslag när han vaknar.

Tills dess, ha en bra morgon:-)

Av Sofie - 21 juli 2007 21:23

När vi var på Cypern drack pappa alltid en espresso efter maten, han tycker det är så gott. Så det första han gjorde när han kom hem var att åka och beställa en espressomaskin! Igår fick han den så idag har han njutit av både latte och espresso.

Det som är skönt är att den är helautomatisk så man behöver inte annat än trycka på knappen för att bli serverad kaffe! Nu dricker ju inte jag någon form av kaffe men den var snygg;-)


Av Sofie - 21 juli 2007 21:14

På förmiddagen var vi ute på gården, Liam lekte med Viggo i sandlådan. Efter det gick vi en promenad så Liam fick sova. När han vaknade åkte vi till mamma och pappa och åt lunch med dom.

Mamma packade sedan fikakorgen och vi åkte till båten. Liam är lite för rastlös för att åka båt, det går bra en stund men sen vill han bara springa runt och det är ju inte precis så mycket utrymme att göra det på en båt... Han gillar att köra, då ser han nöjd ut och rattar som sjutton!

Det var inte så skönt ute på sjön, blåste lite för mycket, så vi vände hem efter en stund och fikade hemma hos mamma och pappa istället.


Vi stannade även kvar på middag, jättegoda kalvfärsbiffar med sås och potatis, både jag och Liam åt så det sprutade ur öronen;-) Konstigt uttryck egentligen.


Mattias skulle ju ha kommit hem imorgonkväll men han beslutatade sig för att komma hem en dag tidigare. Han är ju inte 18 längre så han klarade inte en partynatt till;-) hihi! Nu ligger han nere i soffan och ser lite sliten ut, det är så när man har semester!

Själv är jag också jättetrött så jag antar att det blir en tidig kväll här hemma.


Nu väntar en tur på sjön!


Det bästa är att få köra morfars båt!

Av Sofie - 21 juli 2007 08:53

...Johanna på namnsdagen! Hoppas allt är bra med dig och att du har en skön semester:-)

Av Sofie - 21 juli 2007 08:44

Var väl ingen höjdar natt precis, jag hostade och hade ont i halsen, Liam sov oroligt och till råga på allt hade jag fått Markolioo och Linda Bengtzings låt "Värsta shlagern" på hjärnan, hörde den på radion igår och den har tydligen etsat sig fast...

Har fortfarande ont i halsen och har fått hosta men känner mig mycket piggare, skönt.

Vi är nu färdiga och får väl se vad vi ska hitta på, ganska så fint väder idag så kanske mamma och pappa vill ta en tur med båten, vi får se!


Av Sofie - 20 juli 2007 20:08

Idag har det inte hänt så mycket, själv har jag mest längtat till kvällen så jag får gå och lägga mig...


Åkte till Liam vid lunchtid. Han höll på att spela bandy när jag kom. Tydligen hade han tagit mammas och pappas skohorn igår och gått och slagit på en boll så mamma var ju såklart tvungen att ge sig iväg idag och inhandla ett bandyset till honom;-) Han var faktiskt riktigt duktig, märks att han har bollsinne och gillar allt som har med bollar att göra:-) Vi åt lunch ihop sen åkte jag och Liam hem.


Vi har varit ute mest hela dagen, skönt nu när man kan sitta och titta på när han springer omkring, iallafall en dag som denna när man inte mår så bra. Liam fick lite stryk av Filip, men det är väl så när man är lillkillen på gården...


Efter middagen var jag tvungen att lägga mig i soffan en stund, var så trött. Liam fick tag i en servett och sprang runt och dammade och putsade här hemma, han tycker verkligen att det är jätteskoj, undra var han har fått det ifrån? Han höll på ett bra tag så jag kunde vila mig lite, skönt. Tvn stog på och varje gång det var någon som apploderade på tvn la han ner sin lilla dammservett och klappade händerna, sen var han igång igen! Tror jag får lägga ner en slant i hans sparbössa som tack för hjälpen;-)


Nu sover han och jag ska göra honom sällskap. Håller tummarna för att jag är bra imorgon!


Här är Liam i städartagen på Cypern!

Presentation

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 Yngre än 15 år
 16-20 år
 21-30 år
 31-40 år
 41-50 år
 51-60 år
 Äldre än 60 år

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards