Alla inlägg den 23 juni 2007

Av Sofie - 23 juni 2007 20:30

...Jocke och Susann som har varit i USA! Hoppas ni har haft det kanon (har låtit så från de rapporter som har kommit per sms iallafall!) och att hemresan gick bra.

Vi ses nästa lördag då vi firar Susanns 30-årsdag i efterskott.

Av Sofie - 23 juni 2007 19:57

Idag har vi mest bara tagit det lugnt.

Liam och jag vaknade vid åtta(!) och låg och drog oss till 8.20 Sen gick vi upp och Liam åt frukost medans jag röjde upp från igår, det blev lååångfrukost för det tog typ en och en halv timme att få köket respektabelt igen! Liam var så duktig och satt och hejjade på mig;-)

Mamma, pappa och syrran kom över på lunch för att hjälpa oss att äta upp resterna från igår;-) Dom stannade kvar under eftermiddagen, så vi hann med både fika, kortspel (när Liam sov) och bus med Liam.

Det har varit så tråkigt väder idag, regnat, så man har ju inte haft någon större lust att gå ut, men tillslut fick jag trotsa regnet och ge mig ut med Liam, han VILLE verkligen gå ut. Så det blev bollspel, sandlådevisit och en tur med hans cykel. Det var faktiskt ganska så skönt ute men man blev ju lite blöt... Men det är väl som dom säger: det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder... jag hatar den klyschan!

Se´n blev det en sen middag och nu är det lugnt i huset, Liam sover, Mattias kollar tv och jag måste ju uppdatera bloggen (Sabinas order)!

Blir nog lite tvtittande för min del snart också skulle jag tro.

Av Sofie - 23 juni 2007 19:49

Färskpotatis var det ni förknippar mest med midsommar tätt följt av sill och nubbe och dans kring midsommarstången.

Tur att vi fick med alla favoriterna under vårt firande igår;-)

Av Sofie - 23 juni 2007 19:49

...söta Alice på din namnsdag! Vi ses imorgon:-)

Av Sofie - 23 juni 2007 19:27

Igår var det midsommarafton och vi hade fullt upp hela dagen, därav inga inlägg! Men här kommer en liten rapport om vad vi hade för oss:-)


I år firade vi hemma hos oss, dom som kom var Peter, Malin, Camilla, Jens, Isabell, Alexandra, Mamma, Pappa och syster Camilla. Vi började med sill-lunch och allt som brukar höra den till! Vi hade dukat långbord inne i köket, vädret var inte riktigt att lite på (som det ska med andra ord...).

Vid tvåtiden började firandet nere på ängen, först blev alla barn hämtade med lövat flak! När vi kom ner till ängen var det dags att resa midsommarstången när den var på plats samlades alla barn och sjöng sommarvisor tillsammans(får alltid en klump i halsen då, tycker det är så fint) och sedan blev det såklart dans runt stången! Med andra ord ett riktigt idyllisk firande:-) Det fanns också lotterier där man kunde pröva lyckan, Isabell och pappa vann varsin chokladkaka.

Vi gick sedan hem och fikade och pratade och pratade och pratade;-) Efter en stund åkte karaokedvdn på till barnens (en del vuxnas oxå) förtjusning, efter en stund hade vi fler gäster från grannhusen oxå!

Såklart blev det grillning senare framåt kvällen, gör man något annat än äter och dricker egentligen;-) Och ännu senare ostbricka och mer dricka och prat och skratt förstås!

En komprimerad version av vad vi hade för oss under midsommarafton, kan bara säga att vi hade det jättetrevligt och vi tackar alla våra gäster för att ni ville komma till oss!








Mattias, Liam och Peter tar sig en öl;-)


















Liam, mormor och morfar vid midsommarstången
















Isabell med krans i håret och chokladvinst


Presentation

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 Yngre än 15 år
 16-20 år
 21-30 år
 31-40 år
 41-50 år
 51-60 år
 Äldre än 60 år

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards