Alla inlägg den 24 juni 2007

Av Sofie - 24 juni 2007 20:38

Min son verkar har varit här och gästskrivit lite;-) Nu tar jag över!


Pratade idag med Mia och vi ska imorgon träffas hemma hos mamma (det är mycket lättare för Mia och Anton att ta sig dit kommunalt än hem till oss plus att hon bjuder på lunch, hihi). Lena, mammas svägerska och Mias storasyster, kommer också. Idag hade ju Liam tjejträff så imorgon blir det grabbdag! Skiljer knappt en vecka killarna emellan, kul att ha en killkompis i samma ålder också:-)

Hoppas det blir lika fint väder imorgon som det har varit idag så kanske det kan bli lite vattenkrig i badbaljan;-)

Av Sofie - 24 juni 2007 20:14

Lika bra att jag (Liam) fortsätter att berätta vad vi har gjort idag!


Efter mitt tjejbesök var det dags att åka till farmor och farfar. Jag är lite blyg för farfar så jag blir ofta ganska så ledsen till en början när vi träffas (jag ska försöka bättra mig farfar!). Men efter en stund så känner jag mig lite modigare;-)

När vi kom var det dags att äta middag, vi fick bl.a bakad potatis (gillar inte det men dom andra tyckte det var gott) med skagenröra (den var god och härligt kladdig), ribs (jag smakade av mamma men jag tyckte bäst om pannbiffen farmor hade gjort till mig istället), avocado (tror faktiskt att den var tillägnad mig, gillar det, mums) och massa andra godsaker! Men det som faktiskt är det roligaste när man äter hemma hos farmor och farfar är att mata deras hund Zicco (jag försöker göra det lite i smyg men dom kommer alltid på mig), han ligger alltid under min stol, undra varför?

Till efterrätt blev det jordgubbar, farmor och farfars egna, och glass! Hur många jordgubbar kan ni få in i munnen samtidigt? Jag kan få in ganska så många faktiskt;-)

Farmor och farfar har pool, jag fick inte bada idag eftersom jag är lite förkyld och hostig (löjligt tycker jag...) men det var kul att få doppa fötterna och benen i allafall. Pappa busade med mig och höll mig ovanför poolen och sänkte mig upp och ner i vattnet (inte hela mig dock), hur roligt som helst:-)

När vi senare åkte hem var jag så trött att jag somnade.














Jag och pappa kollar efter fiskar i dammen.

 















Pappa busar med mig vid poolkanten!















Mums med söta små jordgubbar

Av Sofie - 24 juni 2007 20:01

Hej hej, Liam här!

Idag kom mina två kompisar Alice och Emilia och hälsade på mig, jätteskoj eftersom det var så länge sedan jag träffade dom (senast var på mitt 1-årskalas och då var det lite mycket att stå i för min del om ni förstår vad jag menar...)!

Dom kom lagom till lunch så jag var jättehungrig, pappa hade grillat hamburgare och korv, vi kids åt korv, mums:-) När vi hade smaskat färdigt gick vi till lekparken, Emilia och Alice gungade men jag tycker inte det är så roligt så jag satt vid buskarna och inspekterade alla blad, hittade en och annan insekt men det sa jag inte till mamma då hade hon säkert tagit mig därifrån;-) När tjejerna var klara med gungningen, eller rättare sagt jag lockade dom därifrån, så gick vi till sandlådan istället. Där grävde vi lite, åt sand och knaprade sten, hur kul som helst:-)

Efter ett tag fick mammorna och papporna för sig att vi skulle vara trötta så då blev vi nedsatta i våra vagnar och togs ut på promenad. Jag var nog den som var mest lydig för jag somnade iallafall;-) När jag vaknade igen så var vi nere på Marinan och våra päron hade tydligen fikat. Blev inte så lång visit för mig i vaket tillstånd där för nu skulle tydligen vi barn äta mellanmål och våra "duktiga" föräldrar hade inget med till oss så det var bara att gå hemåt igen. Alice var också ganska lydig för hon sov när vi gick hem, det var bara Emilia som busade (hejja Emilia)! Alice stannade på mellanmål och Emilia åkte hem. Mamma och pappa hade inte så mycket gott att bjuda mig på till mellis så jag tiggde till mig lite från Alice istället, tack tjejen:-)

Efter ett tag så var det dags för oss att åka till farmor och farfar och det var dags att säga hej då.

En jättemysig dag med två av mina favorittjejer:-)



Här hänger vi i sandlådan!



Av Sofie - 24 juni 2007 09:37

Idag var jag och Liam uppe tidigt så nu ligger han och sover middag (eller förmiddag kanske man kallar det). Han har fått tillbaka sin hosta och nu är den värre än någonsin:-( Han har kämpat hela natten stackarn. Men i övrigt verkar han må bra! Hoppas att den försvinner snart skulle vara skönt om han är helt frisk när vi ska ut och flyga om en vecka.

Idag kommer Liams kompisar Alice och Emilia hit på korvgrillning (såklart även deras föräldrar)! Ska bli kul att träffas allihopa:-)

Presentation

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 Yngre än 15 år
 16-20 år
 21-30 år
 31-40 år
 41-50 år
 51-60 år
 Äldre än 60 år

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards