Alla inlägg under augusti 2007

Av Sofie - 4 augusti 2007 09:44

Idag skulle vi ha åkt hem till Stefan, Linda och Emma. Emma har kalas och vi skulle ha stannat kvar på middag. Dessvärre mår inte Mattias bra så vi var tvungna att lämna återbud:-( En dag på jobbet och bacillerna har redan anfallit!

Känns jättetråkigt för det var så länge sedan vi sågs men vi ska boka in en ny date så snart som möjligt!


Vi önskar Emma en toppen dag med massor av roliga paket:-)

Av Sofie - 4 augusti 2007 09:37

Blev såklart väldigt mycket gott vin, både vitt, rött och rosébubbel! En sak som är säker är att hemma hos Malin och Mange får man aldrig dåligt vin;-) Vi åt antipasto till förrätt, T-bonestek till varmrätt och olika chokladtryfflar till efterrätt, allt var jättegott. Liam skötte sig exemplariskt och var vaken till 21, länge med tanke på att han bara hade sovit en gång under dagen. Mattias gick hem och la honom och tog med sig babywatchen. Han sov som en stock (Liam alltså...), på fyra timmar behövde vi bara springa hem en gång! Det kändes för bra för att vara sant så vi trodde nästan att babywatchen var trasig;-)


Vi började under kvällen blandannat att diskutera film och vilken som är i alla katergorier den bästa filmen. Jag har vet faktiskt inte vilken jag tycker men Mattias favorit är Nyckeln till frihet. Vilken skulle ni säga är den bästa?


Vi hade en riktigt trevlig kväll igår och som bonus är ingen av oss bakis heller;-)

Av Sofie - 3 augusti 2007 17:41

När Liam låg och sov så kom min mormor. Hon tittade ner i vagnen och sa:

"Det är ju som att se dig ligga där, du såg precis ut så där när du var liten!"

Vi fikade och lagom att vi var klara med det vaknade lillprinsen. Han var inte ett dugg blyg inför sin gammelmormor utan tog henne direkt i handen och drog med henne ut till sandlådan! Sen lyckades han lura med henne in till grannens kaniner, vi andra hade sagt nej hela da´n så han såg verkligen sin chans!


När vi åkte hem regnade det så eftermiddagen här hemma har inte varit så skoj, Liam har mest stårr vid ytterdörren och pekat ut... men jag hade ingen lust att gå ut eftersom vi ska bort ikväll. Inget roligt att bli alldeles dyngsur och kall.

Men nu är han på bättre humör igen, Mattias kom hem och dom håller nu på och leker i Liams rum.


Snart ska vi gå över till våra grannar och äta middag tillsammans med dom. Magnus är hur duktig som helst på viner så jag antar att det kommer bli ett gott vin till maten;-)


Ha en trevlig kväll!

Av Sofie - 3 augusti 2007 12:43

Eftersom Liam sov så länge idag så har han inte sovit någon förmiddag, kan meddela att han är ganska så trött nu, ramlar stup i ett;-) Men jag tänkte att det kan vara bra om han kan hålla ut fram till 13 iallafall, annars blir eftermiddagen och kvällen så lång för honom.


Vi har nu ätit köttbullar och stuvade makaroner hemma hos mamma, gott! Liam får sova eftermiddag här annars kommer han somna i bilen på vägen hem. Min mormor kommer hem till mamma och pappa i dag, kanske vi hinner träffa henne också innan vi åker. Hon är ju så nyfiken på att se när Liam går!

Av Sofie - 3 augusti 2007 10:30

Kvällen blev väl inte så där riktigt rolig igår... tog ett bra tag innan Liam hade somnat, tror nästan att jag somnade före honom;-)

Men det positiva är att han sov enda till tio över åtta imorse!!!!


Jag har väldigt ont i magen idag, så´n där värk som man som tjej kan få en gång i månaden ni vet... Jag skjutsade Liam till mamma imorse så jag fick göra mig i ordning i lugn och ro och även vila lite (Mattias jobbar idag), skönt att inte behöva stressa då blir "magontet" ännu värre.

Ska väl åka dit nu och hämta min lilla gullunge:-)

Av Sofie - 2 augusti 2007 22:14

Nu är friden slut... hade fyra, fem kvällar som Liam sov jättebra, vi kunde titta på film utan att behöva trycka på paus en gång i kvarten men sen igår är den tiden förbi... Han har nu två kvällar i rad vaknat klockan 21 och varit klarvaken. Vi har gjort allt vad vi har kunnat för att få honom att somna om, men det går INTE, så det är bara att ta upp honom.

Nu försöker vi få honom att somna igen, får se hur lång tid det tar. Nu hör jag hur han gråter, får väl masa mig dit...

Av Sofie - 2 augusti 2007 18:45

Tänk vad tiden går fort, den här svartvita bilden togs i oktober förra året. Vår lilla kille har blivit stor!


Liten plutt!


Stor tuffing!

Av Sofie - 2 augusti 2007 14:01

Hurra vi fick tag på Kent-biljetter idag!!!!

Ser verkligen fram emot konserten i Annexet måndagen den 19 november:-)

Presentation

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 Yngre än 15 år
 16-20 år
 21-30 år
 31-40 år
 41-50 år
 51-60 år
 Äldre än 60 år

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards