Alla inlägg under oktober 2007

Av Sofie - 25 oktober 2007 13:19

Igår morse sa jag till Liam att vi måste klippa hans naglar när vi kommer ut till bilen (nagelsaxen låg i bilen). Tänkte väl inte mer på det, dagen gick och sen på eftermiddagen när vi satte oss i bilen så säger han "ippa". Först förstår jag inte, då sträcker han fram sin lilla hand och säger "ippa" igen! Han är så duktig, jag hade bara nämt det på morgonen och sen typ 8 timmar senare kommer han ihåg det och påminner mig, helt fantastiskt!


Gullungen min!


Av Sofie - 25 oktober 2007 12:40

Liam har kommit in i nå´n konstig fas där han ska ha sönder allt...

Han har några böcker som man ska lyfta på flikar i, dom sitter han och viker och drar sönder, cdskivornas fodral är skoj att ha sönder, klädnypor ska brytas isär... Vad är det för uppförande egentligen? Han vet så väl att han inte får göra det, men tyvärr verkar det som det har blivit en grej.


Idag stod han vid vårt vitrinskåp (med glasdörrar) där vi har alla glas och sparkade på det så det skallrade. Jag så åt honom att sluta men han bara fortsatte. Tog honom där ifrån och sa till på skarpen. Gick väl nå´n minut så va han där igen. Gjorde samma sak igen och då blev han ledsen, det är väl inte han som ska vara ledsen heller...


Ja ja alla "faser" ska väl gås igenom antar jag, det är bara att härda ut och sätta gränser såklart!

Av Sofie - 25 oktober 2007 12:36

När morgonbestyren var färdiga så klädde vi på oss och gick ut. Det är så´n otrolig dimma idag, den har inte försvunnit än. Jag "tjatade" nog en del om det när vi var ute, för tillslut gick Liam runt och sa "imma";-)

Var inte så jätteskoj ute, inga andra var ute plus att det inte var så roligt väder. Vi gick in strax innan lunch och lekte med djuren istället. Såklart har vi hunnit med att köra en tvättmaskin också;-)


Nu är det snart dags för vila.

Av Sofie - 25 oktober 2007 08:54

Hej, tillbaka igen;-)

Det blev ingen uppdatering av datorn, blir senare.

Så än så länge kan ni ha koll på oss;-)


Det där med att vara synkade är ju inte det lättaste, inatt skulle jag ha kunnat sova många timmar utan problem men det var ett litet spöke som höll mig vaken... Tror faktiskt det var Liams tur att drömma mardrömmar för han har legat och snyftat, skrikit och gråtit. Usch det är inget rolig med dessa mardrömmar!


Förmiddagen blir en lugn hemmadag tror jag, sen senare i eftermiddag är vi hembjudna till Marion på korv och sushi! Härlig kombination va;-) Ja korven är till Liam och sushin till oss tjejer:-) Ska bli kul att se hennes nya lägenhet och självklart kul att träffas!


Sen åker vi hem till mamma och pappa och sover där ett par nätter (Mattias är borta).


Ja det var väl allt för en liten stund;-)

Av Sofie - 24 oktober 2007 13:32

Jag kommer inte ha möjligheten att blogga nu under ett par dagar. Datorn ska in och få en uppgradering!

Så vi får väl se när vi hörs igen, ha det bra så länge.

Stor kram till er alla:-)

Av Sofie - 24 oktober 2007 13:29

Han har inte bara ställt till med oreda idag, han är en väldigt hjälpsam liten krabat. Vi har ju tvättat och då är han så duktig på att fylla maskinen och sen när den är klar tömmer han den, han plockar ut och jag hänger. Riktigt teamwork!

Han är väldigt noga med att det inte blir någonting kvar inne i maskinen!


Tack min lilla hjälpreda:-)

Av Sofie - 24 oktober 2007 13:24

Undra varför det händer så många tråkiga saker just på sådana dagar man inte är på så bra humör? Antagligen för att man är mer mottaglig... vissa saker skulle man kanske inte äns bry sig om när man är på rätt humör.


Ja som sagt dan började med en sönderslagen parfymflaska, sen fick Liam tag på min lilla sykorg (knappar, nålar, tråd m.m.) och spred ut alla saker över hela övervåningen. Får väl skylla mig själv för jag höll på och klädde på mig just då plus att jag är väldigt glad över att han inte stoppade något i munnen!

Sen var det lugnt ett litet tag, men vid maten åkte tallriken ner i golvet och vattenglaset hälldes ut... Då är man nära bristningsgränsen och lite lätt gråtfärdig.


Nu sover plutten och jag hoppas på att vi slipper fler missöden under resten av dagen!

Av Sofie - 24 oktober 2007 11:11

Liam hade precis sönder en av mina parfymflaskor. Den gick i tusen bitar och nu luktar det parfym i precis hela huset. Jag gillade den parfymen jättemycket så jag blev lite ledsen plus att jag inte är på ett sådant jättebra humör idag, så det blev ju ännu värre...

Bara fram med dammsugaren och försöka få upp alla små mikroskopiska glasbitar och sedan svabba. Hoppas på att allt glas är borta men lukten (ja i denna dos blir det lukt, inte doft...), ja den får vi nog dras med ett tag.

 

Britney Spears Curious

Presentation

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 Yngre än 15 år
 16-20 år
 21-30 år
 31-40 år
 41-50 år
 51-60 år
 Äldre än 60 år

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards